Dia 18 d’abril va tenir lloc a l’Hotel Tapa el lliurament del Premi Nacional “Tapa Alimentos de España” 2022. La final s’ha disputat al Saló Gourments, dins l’estand #Alimentosdespaña, del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.

El xef del Cap Vermell Gand Hotel de Mallorca, José Miguel Martínez Pi , ha aconseguit el premi nacional “Tapa Alimentos de España”. En José Miguel Martínez Pi ha guanyat amb una “tarta ahumada de queso de Mahón, piñones, miel y membrillo”, el plat estava maridat amb el vi “El Lebrero Blanco 2021, D.O. Ribera del Duero”.

Aquest guardó, patrocinat pel  Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, vol posar en valor l’excel·lència dels aliments i begudes nacionals, reivindicant la tapa com a tradició gastronòmica.

En José Miguel, com a guanyador del premi “Tapa Alimentos de España” tindrà l’oportunitat de presentar la seva proposta en una de les accions destinades a la promoció dels "Alimentos de España" organitzades pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.

 Enhorabona!