Aproscom i l'artista SATH exporten la seva experiència grafitera.Fa unes setmanes, la gent de Galletes ARTÀsanes van fer una proposta molt interessant. Volien donar-li una nova vida a una de les seves furgonetes amb un disseny fet per Aproscom
Per inspirar-se, els van convidar a conèixer el seu forn i a fer amb ells unes galletes.


Cada grup d’alumnes que va visitar el Forn de Sa Plaça es va emportar a casa: una bossa de Galletes ARTÀsanes i una camiseta del forn, les galletes fetes per nosaltres, moltes idees pel disseny de la furgoneta... i la panxa plena! 
Ara ens toca a nosaltres: hora de pintar!Un bon berenar per tal que el tast inspiràs el disseny.Es va organitzar un taller d’art amb en Sath, lautor dels murals a tots els pobles de la cormarca. Cada alumne va dibuixar la seva visió de les Galletes ARTÀsanes (i també d’en Pepet!). Na Maria i n’Antònia, del forn, ens han acompanyat en el procés.D'aquesta manera donen visistilitat i rellevància a un col·lectiu que està capacitat per fer qualsevol cosa que es proposi.Molt aviat, aquests dissenys voltaran per tota Mallorca amb la furgoneta del forn! Bona iniciativa, gran experiència i millors resultats. I, certament, les galletes ARTAsanes són boníssimes. N'Emili Navarro ho està petant amb grans col·laboracions.