Els tres sumen 314 anys

Maria Esteva Pascual, acompanyada del seu fill i néta. Va néxer dia 6 d'abril de 1916. Ara fa 106 anys.El prop passat 6 d'abril, acompanyada de tots els seus íntims, es va reunir, peus davall taula,  Maria Esteva Pascual (a) Pil·lita, amb motiu de complir els 106 anys, pletòrica de salut.
Felicitacions!

Pere Orpí Juan (a) Canoves, nascut el 4 de març de 1919, va celebrar, aquest mateix dia d'enguany, els 103 anys. Pere degué trobar que ja es feia d'hora de retirar-se del mundà enrenou, i es va enclaustrar a la Residència de Sa Cala, al costat de la seva germana Margalida, nascuda dos anys abans d'ell, o sigui amb 105 anys a les seves espatlles.

Margalida Orpí Juan (a) Canoves va passar la major part de la seva vida a Conca, on estava casada, en segones núpcies abans ho havia estat amb un membre de la família Bloch, a Cala Rajada, que va morir jove) amb un militar que fou destinat a aquella ciutat peninsular, i té dues filles què, de tant en tant viatgen a Mallorca per estar amb ella.

Per a tots dos, Margalida i Pere, enhorabona per haver arribat tan lluny.

Cap allà que ens anam tots, un rere l'altre! Per molts d'anys, amén!!


Bartomeu Melis "Meyme"
PEDRO ORPI JUAN , AMB LA PRESIDENTA DEL GOVERN I EL BATLE DE CAPDEPERA. VA NÈIXER EL 4 DE MARÇ DE 1919.  ARA FA 103 ANYS