Ajuntament de CAPDEPERRA. En què devia pensar el community manager municipal?Molts comentaris ens han arribat de la "cagada" al escriure Cala Cagada. Sobretot per l'anàlisi tècnic realitzat

Però resulta que al mateix escrit hi havia una altra cagada: Ajuntament de Capdeperra...i amb majúscules. Que sí, que sols és una "r" de més, però ja s'hi podrien mirar, no? 
Si al comentari de l'article anterior ens demanàvem: A saber en quina cagada estaria pensant! Era municipal? Pensava en la brigada?  Una lectora ens comenta: "El community manager devia estar emprenyat aquell dia!!!! Dins del seu cap una veu li deia "te vas a cagar hijo de perra" i així va sortir l'escrit"

Bé, tot són opinions. Però el que més crida l'atenció en aquest cas és que dos dies després ningú ho hagui corregit (si feis via encara ho podreu veure en directe), la qual cosa ens porta a la conclusió que són molts pocs els ciutadans que llegeixen els comunicats municipals. Tot i que alguns pensen que ho han fet a posta per tal d'augmentar una mica les visites. Ho podríeu assegurar? Qui sap?

En definitiva: un comunicat ben polit! (que diria un menorquí) Ah! i recordau la dita: Qui fa tres, ase és!