Escrit a la publicació de l'enderrocament de tres cases del carrer Ciutat al facebook de Cap VermellVet aquí, que una vegada, hi havia una parella d'un poble de Mallorca que volien intentar comprar una casa. No deixaren de cercar fins que van donar amb una que els va agradar i van arribar a un tracte amb el propietari.

Llavors van posar en marxa el projecte i diverses setmanes després els van dir que el cap del poble volia comprar aquesta propietat, tot i saber que estava en procés de venda. 

En assabentar-se el noi va anar a parlar amb el cap de la vila i li va demanar:
- És veritat el que diuen que vols comprar aquesta propietat?

I el cap del poble va respondre: 
- Sí.

I el noi li va demanar:
-I perquè no arregla el vell edifici en comptes de gastar doblers comprant més propietats?

I ell va respondre:
- L'Ajuntament no té problema de doblers (mentre feia el gest dels doblers amb els dits)...

Idò el xaval no content va començar a comentar-ho fins que el tema va arribar a un plenari municipal on li demanaren al cap de la vila i ell va respondre que això era mentida que ell no havia parlat amb ningú i que no volia comprar aquesta propietat...

Passat un temps a la revista local surt a primera pàgina "L'ajuntament compra dues cases per a l'arxiu municipal".

Una treballadora de l'ajuntament parla amb el cap de la vila i li diu que hauria de fer una trucada per parlar amb aquesta parella per no quedar malament amb els ciutadans del seu poble.

A la parella se'ls informa que rebran una trucada del cap de la vila i aquesta crida mai va arribar i al respecte el cap diu que la va fer.

I conte contat, els del poder, com sempre, han guanyat.

FI


CRG