Un homenatge gastronòmic a Cala Rajada que es perllongarà fins dia 31 d'octubre



En un any on ens haurà faltat de tot, companyia, dinars, celebracions, viatges, festes, sobretot festes, un mal any per tots que caldria oblidar (o recordar sense enyorança), encara queden forces per lluitar contra les adversitats. És el cas del Petit Hotel Ses Rotges, i en especial en William Tétard, ara al capdavant, chef i actual director de l’hotel familiar.

En  William, en temporada de llampuga, vol retre homenatge a aquest peix de temporada que tant s’aprecia a Cala Rajada, des que es va començar a celebrar la Mostra de la llampuga damunt el moll.



William obre el seu establiment, restaurant i hotel, tots els caps de setmana del mes d’octubre i ofereix un menú especial basat en la llampuga, amb sabors i textures diferents, acompanyat amb els seus postres, com a bon pastisser i mestre confiter. A més ofereix la possibilitat de quedar a dormir a l’hotel, si es vol aprofitar la visita a Cala Rajada.

Tot una declaració d’intencions, que va començar el passat cap de setmana, que segueix aquest cap de setmana ampliant fins dilluns 12 d’octubre i es perllongarà tots els caps de setmana fins dia 31 d’octubre, per donar per acabada la temporada.

Fins dia 31 octubre els dies oberts seran:

Divendres 16 nit
dissabte 17 migdia i nit
diumenge 18 mit dia

Divendres 23 nit
dissabte 24 migdia i nit
diumenge 25 mit dia

Divendres 30 nit
dissabte 31 migdia i nit - final de temporada





El menú se mou a la temática llampuga té variacions, de vegades, plat principal, postre canvia cada setmana.

podeu seguir a instagram i facebook.

 

Es la nostra aportació desde Ses Rotges, a la no mostra de la llampuga i que així i tot el moment actual un local i el seu equip vol seguir endavant.

Aquí l'enllaç que du a la landing amb tota la informació i facilitat de reserva "sempre recomanat"

https://sesrotges.com/menu-especial-llampuga/  

Podeu consultar a la pàgina web https://sesrotges.com/ i també a facebook (Hotel-Restauran Ses Rotges) i a instagram (sesrotges), tota l’oferta, com també accedir als formularis per a les reserves, "sempre recomanat".

 

 

 No podem acabar sense esmentar que Ses Rotges està vivint un relleu generacional. Gérard Tétard, el xef arribat de França el 1974 i que va aconseguir tres anys més tard la primera estrella Michelin per a un restaurant de Mallorca, ha deixat el seu lloc en els fogons al seu fill William.

El 2005 Gérard va decidir tornar l'estrella Michelin aconseguida el 1977 i que va mantenir de manera ininterrompuda durant 28 anys. «Va ser un moment en què ell va decidir donar-me més protagonisme i alhora llevar-me pressió per si no estava a l'altura. Aquí sí que va ser més pare que cap». En Wiliam ens comenta que: «A mi sempre em van ensenyar que una estrella Michelin és una recompensa a la feina ben feta i es porta amb molt d'orgull, però no es busca».

Entre 2016 i 2018, el restaurant va deixar de funcionar i l'any passat va tornar a obrir, però només per als hostes de l'hotel. «La idea era obrir a tot el públic aquest any, però per la COVID-19 ha estat una obertura intermitent».

La pandèmia no ha fet que William Tétard es resigni. «A l'inrevés, és un temps per dur a terme més projectes. A més de participar en el lliurament de regals, casa per casa, en la Comissió dels Reis, va conèixer a Anantapur la Fundació Vicente Ferrer i hi col·labora a través de l'associació  "Dolç Somriure".