Una tenda de productes exquisits, a preus d'exquisitessa, al carrer Cervantes de Madrid

Un guait ocasional a aquesta botiga a d'una lectora trescamons de Cap Vermell, descobreix una secció de CESTOS PALMITO - CAPDEPERA. 



Al fons podeu veure les peces en existència fetes per les madones de la llata.



La botiga es defineix així a la seva web: 

Real Fàbrica Espanyola és la botiga de les marques espanyoles amb més història, la botiga dels productes de tota la vida, que representen el millor que sabem fer a Espanya des de fa diverses generacions.

Prenem el nom "Real Fàbrica" de les manufactures reals fundades pels Borbó en el Segle XVIII per a la fabricació d'objectes de luxe per a la reialesa i l'aristocràcia de l'època, perquè la finalitat última d'aquest projecte és fomentar l'economia dels espanyols des de la indústria i la manufactura pròpies, donant suport a la producció local i posant així el nostre humil granet de sorra per frenar la sortida de recursos de país.



A Real Fàbrica Espanyola pretenem donar a conèixer millor el nostre país, els nostres secrets, la nostra indústria, els nostres comerços, la manera de fabricació dels nostres productes i la història dels seus artesans.
El nostre objectiu amb aquesta iniciativa és mirar cap al futur en pro d'una força major: defensar el nostre.
Però aquest projecte no és un exercici de nostàlgia, és un projecte sobre identitat comuna. No volem parlar de morts sinó que en aquesta botiga descobrirem productes que encara estan "vivitos i cuejant".
Coincidim amb el dissenyador i arquitecte Juli Capella quan afirma en el seu llibre 101 icones de el disseny espanyol: "això no és un Cuéntame del passat, sinó un Informe Semanal dels que segueix sent interessant i de el futur material del nostre atrafegat país".
Prenent consciència d'un futur en què els centres de les ciutats són moguts per la cultura i pel turisme, conjuntament, de la mà, revaloritzant la memòria de la quotidianitat.



A la seva web, a l'apartat de cestos y capazos podeu trobar altres models i els preus: