Última Hora publica un reportatge de la pel·lícula del cineasta Roberto Pérez Toledo Si, no és cap broma ni "fake new", és cert. Cap Vermell està de moda.

«En un moment determinat de la teva vida, un lloc i uns desconeguts poden canviar-te o ajudar-te a trobar-te a tu mateix». Sota aquesta premissa es sustenta "Lo que ocurre en Cap Vermell", la nova pel·lícula del cineasta Roberto Pérez Toledo (Lanzarote, 1978), autor de llargmetratges com Seis puntos sobre Emma o Como la espuma.
El realitzador signa també el guió i ha filmat la cinta, com el seu propi títol indica, en aquest paratge de Capdepera.
Aquesta producció, que combina drama i comèdia amb vessants romàntiques, està protagonitzada per l'actor mallorquí Toni Sastre, que també coprodueix el film, l'estrena encara no té data.

Totes les seqüències de "Lo que ocurre en Cap Vermell" s'han gravat en els diferents escenaris d'aquest complex: en Cap Vermell Park Hyatt Mallorca, al Beach Club i al Country Club.

L'«idea» de gravar la pel·lícula en Cap Vermell va ser del gerent del complex, Antoni Mir, i el plantejament inicial «era fer un curtmetratge, però finalment es van donar totes les facilitats per rodar un llarg».

S'ha de dir que el topònim "Cap Vermell" té un gran atractiu. Però a les recerques per internet sempre surt per davant aquesta web. Així que ja ho saben, que ens passin les notes premsa.