Dia 6 de gener va tenir lloc a Ses Voltes, sota la catedral de Palma, la 32a edició de la representació de l'obra "L'Adoració dels Reis d'Orient" de Llorenç Moyà, un clàssic del Nadal a Palma.

Aquesta peculiar obra és una adaptació del text “El rei Herodes” feta l’any 1966 (recordeu que abans se representava en molts de pobles mallorquins, entre d’ells Capdepera), que modernitzà el text “llevant-li les impureses i les corrupcions lingüístiques que a través dels segles s’havien introduït”.

El fet que cada representació canviïn els actors principals (amb personatges coneguts  (escriptors, artistes. Polítics, cantants...) i hi hagi espai per les conegudes “botifarres” , que afegeixen elements d’actualitat i crítica, donen a aquesta obra un caire especial.

Enguany “L’adoració dels tres Reis d’Orient” ha comptat amb dos actors gabellins. D’una banda en Gustavo (pintor), en el paper de Sant Josep, i Pere Cortada (tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Capdepera) com a doctor de la Llei 1. En Cortada va fer tàndem amb na Marga Durán (portaveu del Grup municipal del PP a Cort).





Entre altres personatges coneguts, va participar l’artanenc Jaume Alzamora, actualment Director insular de Participació i Joventut.



Una obra divertida, amb una excel·lent posada en escena (vestuaris, maquillatge...) i plena de sorpreses. Enguany la part musical va ser excel·lent, amb un final apoteòsic.