Nou sistema de depilació púbica en proves










Recentment, davant la proliferació capil•lar en determinades zones corporals de les escultures d’en Joan Bennassar, ocasionades per un descebrat (que hen de fer, a cada poble n'hi ha un) els brigadistes més experts de la brigada municipal han estat assignats a la nova àrea de Depilació de l’ajuntament de Capdepera, àrea que, per manca d’un regidor o una regidora, de moment està sota el comandament del batle, potser la persona més adient per ser la que té menys pèls a la llengua.

Les primeres proves es van fer amb cera calenta i no van tenir èxit: es feia servir massa cera i no en quedava per als ciris del castell. A continuació es va provar amb maquinetes d’afaitar, però les ganivetes quedaven inservibles tot d’una, segurament degut a la duresa de la pedra, i el pressupost municipal no està per a aquestes despeses. La tercera via, més efectiva, consisteix a posar un raspall de pues a la punta d’una màquina elèctrica de fer forats i fer-lo girar a tota velocitat. Les primeres proves amb aquest nou mètode han estat afortunades, tot i que produeixen certa urticària a les zones afectades per l’erosió generada per l’utillatge.
A continuació de les proves esculturals es contempla la possibilitat de practicar aquesta mateixa depilació als individus de qualitats humanes inferiors que, amb tinta o pintura diversa, es dediquen a degradar mobiliari urbà, escultures i altres béns d’interès públic.


"On hi ha pél hi ha alegria" i no deixa de provocar un somriure les imatges, i més cert que "on no n'hi ha, que no en cerquin" llàstima que els recursos públics s'haguin d'emprar en desfer les malifetes d'un brètol. Un, que ja ho va provar a principis d'estiu i que a la fí ha aconseguit que li facin cas. Au idò. Aquí ho té. Si ja està content, que deixi d'emprenyar a la resta de la ciutadania que hem de pagar amb els nostres imposts els seus capricis, les seves necessitats de cridar l'atenció o ves a saber el què. Meam si qualque dia podrem ser un país on es respecti tot allò que està a la via pública.