El vi Macià Batle -etiqueta Gustavo 75 anys- i les exquisites postres Navarro

.
Tendrem el plaer i la primícia de degustar un vi que encara no s'ha presentat.
Hem comprovat com Toni Navarro enllestia les seves delícies.

L'important dels premis són els premiats. És més que evident, i ho tenim molt clar. Són molts dels detalls que fan dels PREMIS CAP VERMELL un acte entranyable. Però les col·laboracions totalment altruïstes amb les que comptam cada any, encara fan els premis una mica més de tots.
De sempre ART EN JOIES ens ha fet del guardó un magnífic i bell objecte de record. Però aquests darrers anys hem comptat amb col·laboracions molt especials.
Enguany podrem gaudir, gràcies a les Bodegues Macià Batle i a Gustavo, d'un vi molt especial que s'ha fet pel 75 aniversari de GUSTAVO, que és avui, 11 d'abril. Molts d'anys, Gustavo! Aquest vi encara no s'ha presentat oficialment. Ramon Servalls ens comentà que, després de l'èxit del reserva privada 2009 que presentaren l'any passat amb una etiqueta de Gustavo i que ja s'ha exhaurit, han decidit fer un vi que envelleix en barrica i en botella aconseguint un caldo de gran qualitat.



Per cert que Gustavo és l'artista de moda a Mallorca. Ja s'ha començat a preparar el dic del moll per instalar, acte seguit el mural (en breu vos oferirem un ampli reportatge). A final de mes inaugura una exposició al Centre Cultural d'Àguilas (Múrcia), és reclamat per molts centres escolars que han treballat la seva obra. I els diaris fan amples reportatges coincidint amb el seu 75 aniversari.




Vegeu el de

clicant a sobre

Per la seva banda Toni Navarro i LA PONDEROSA han començat la temporada a tota màquina. Sense aturai.

L'hem visitat mentres acabava les postres que demà podrem degustar a l'acabar l'acte dels PREMIS i hem vist petites meravelles fetes aposta per l'ocasió. El cert és que ens sentim privilegiats amb els amics que tenim. Sols pensar en l'agradable xerradeta que feim a la sortida dels Premis amb un glopet de vi i unes postres tan exquisides ens fa esperar el moment amb delit. Mirau, i no hi són totes, les castes de postres que prepara:









No podem més que estar agraïts i donar-vos a tots els qui col·laborau, d'una manera o d'altra, les gràcies! No ens cansarem.