Son Jaumell - Nova Delhi - Madrid - Aarhus


Al complexe The Claridges a Nova Delhi, amb Jyot Rana, un dels cuiners de més presitigi de l'Índia a qui varen ensenyar la gastronomia que feim a Son Jaumell.

Ja parlàrem d'aquesta experiència culinària Índia. Son Jaumell ha estat tancat tres mesos. Però no de vacances. Els cuiners, Andreu Genestra al davant, ha aprofitat com cada any aquest parèntesi per al reciclatge i poder contactar amb altres cuines de diversos països, conèixer altres productes, matèries primeres, la forma de treballar i menjar d'arreu del món. Ara, dia 28 de febrer torna a obrir les portes de Son Jaumell.

I és que n'Andreu és un gran embaixador de la nostra contrada i així voldem deixar-ne constància. Les anècdotes de cada lloc sorgeixen a milers en converses que voldrien que mai acabassin.

A aquesta foto està al gran mercat de les especies d'Old Delhi, amb uns dels més grans comerciants de cúrcumes.



La Índia colpeja i impressiona. No és la primera vegada que hi va. De fet la seva feina i les seves ensenyances són molt lloades.



Al Madrid-Fusion Andreu Genestra fou representant la DO Sobrassada Mallorquina. Tres dies de molta feina demostrant la qualitat d'aquest producte.



La darrera incursio culinària va ser a Dinamarca, en concret a Aarhus, la segona ciutat del pais. N'Andreu ens senyala que els danesos són grans amants de la cultura mediterrània. Conta que uns clients del restaurant els varen reptar a anar a cuinar a un dels millors restaurants de la ciutat i cuinar les nostres receptes. Va ser tota una experiència.



Per cert, algú ens havia comentat si havíen arrabassat les vinyes. No, sols les han podat per tal que creixin amb més força.

I ara tornen amb més forces que mai. Nova carta, que combina els plats de se sempre amb receptes noves que les proposaran diàriament dins dos menus: un de 38 euros i el gran menú de 60.

Dia 28 de febrer el restaurant obrira les portes.
Per fer reserves a la pagina web andreugenestra.com o al telèfon 971565910
N'Andreu i el seu equip vos espera amb els fogons encesos.