La Coral s'Alzinar té dues fites gastronòmiques indefugibles: la paella del mes de juliol i la llampugada del mes d'octubre. I la primera, una any més, la van complir el passat dissabte, dia 13, amb l'assistència de devers vuitanta cantaires, músics acompanyants & partners. L'equip ede cuina habitual, encapçalat per Joan Llabata va enllestir 10 k d'arròs, amb les "noses" corresponents, i, segons els comentaris que es pogueren escoltar, el resultat van ser dos arrossos fets en dues paelleres distintes però amb gust idèntic fins al més mínim detall, i, cisa encara millor, d'una qualitat digna de les millors arrosseries del país. No hi falta la representació institucional, encapçalada pel batle Rafel Fernández. La mica de brusca matinal no aconseguí apaivagar els ànims i tot va sortir rodó.

A les postres - gelat i ensaïmada -, els cantaires ho remataren amb els càntics habituals d'aquestes celebracions: "Cançó de beure", "Copeo matancer", "Ay linda amiga"..., a tota gorga, passant de direccions i amb els efectes del bon vinet jugant-hi un paper decisiu.

Desitjam a la veterana agrupació (31 anys llargs, si no anam equivocats) que pugui fer moltes arrossades més, i que ens continuï alegrant la vida amb els seus concerts. Per cert, aquest passat cap de setmana la Cotal s'Alzinar va actuar a Porto Cristo, amb motiu de les festes del Carme, junt a la soprano Marga Cloquell i el tenor Antonio Aragon, en un gran concert que va ser tot un èxit.