La premsa en català a les Illes encara un nou repte que s’anunciarà el dia de Sant Jordi i que té previst ser als quioscs el 23 de maig. En aquest projecte hi treballen ARA i un grup d'emprenedors i periodistes mallorquins que obriran una etapa innovadora del camí iniciat el 1996 pel Grup Serra amb el Diari de Balears. Enmig dels preparatius d'aquesta publicació diària amb forta presència digital .

Cap Vermell hem estat convidats a col·laborar amb aquesta nova iniciativa i ens reunírem amb els responsables per tal de establir ponts de col·laboració que aportin els lligams de proximitat a una publicació de tirada interinsular. De fet ens ha sorprès l'alta valoració que tenen de la nostra publicació.

A la foto amb na Catalina Serra la futura directora del diari ARA BALEARS amb Mercè Pinya i Jaume Perelló amb dos membres de Cap Vermell. Aquest és el seu punt de partida.


Vivim moments de grans canvis que són alhora repte i oportunitat. Més enllà de la crisi actual que ens colpeja, el món que ve és ple d'incògnites que haurem de resoldre entre tots. Res no es pot donar per fet i el futur és a les nostres mans. Ens trobam en un moment clau i és per això que els ciutadans necessitam més que mai una informació rigorosa, seleccionada amb criteri i que doni les claus per participar de manera activa en el debat sobre els diferents camins i opcions que podem prendre com a societat.

Perquè volem construir un espai on es pugui parlar amb profunditat de tots els reptes als que haurem de fer front i perquè volem impulsar un projecte col·lectiu que tregui el millor de tots nosaltres, un grup de periodistes i empresaris, el 60% de l'accionariat és mallorquí, hem decidit tirar endavant un mitjà de comunicació independent, plural, professional, molt transversal i en català. Una iniciativa que vol donar espai a la cultura, a la informació, als reportatges, fomentar el pensament crític, i que vol incorporar els millors periodistes, articulistes i experts per tal de contribuir modestament a la Mallorca que tots volem.


Engrescador!
Nosaltres ens hi apuntam. I tu?