La botiga Canyamel i Sucre  ofereix una extensa varietat de productes mallorquins de gran qualitat



La nova botiga Canyamel i Sucre es troba al passeig comercial de Canyamel (carrer Nuredduna) i a l'interior hi podem trobar una gran varietat de productes mallorquins.



La iniciativa de les germanes Àngels i Margalida Serra pretén donar a conèixer els productes fets a Mallorca, i particularment a Capdepera, als visitants i també als residents, amb una oferta de gran varietat i qualitat.



Hi podem trobar una gran selecció de productes alimentaris com ara oli, ametlles, patés, melmelades, mel, licors típics, sal...


Els vins hi tenen una presència important, amb una selecció molt acurada.

També hi trobareu artesania feta a Mallorca, i per productors locals.



Entre la variada oferta no hi podia faltar l'obra de pauma feta a Capdepera, amb una col·lecció de senalletes decorades amb diversos materials.

No només es tracta de donar a conèixer als visitants de Canyamel els productes fets a Mallorca i Capdepera, sinó d'ajudar a valorar-los i gaudir d’autèntiques delicadeses a preus molt raonables. 

A Canyamel i Sucre també hi trobareu moltes idees per a fer un bon regal, amb objectes de decoració, lots d'aliments mallorquins, productes artesanals o complements.


 La botiga esta oberta des del 15 de juny, en horari de 9,30 a 13 hores i de 17 a 21,30 hores