Fidel a la tradició Cap Vermell, publicà tres noticies "falses" i una de "disfressada"Com és habitual en el món de la premsa, el dia 28 de desembre es publiquen algunes notícies que no són del tot veritat, apel·lant a la innocència dels lectors.

Nosaltres no hem estat aliens al costum. Pels comentaris rebuts, algunes de les nostres innocentades s'han detectat. D'altres, en canvi, tenien més aparença de credibilitat, i algú ha mossegat l’ham. També hem "desfressat" qualque notícia vertadera que més d'un ha qualificat de falsa. 

I és que en temps de les "fake news" cada vegada costa més separar la ficció de la realitat. De fet, la cafetera de la policia (innocentada de fa dos anys) encara no l'han trobada.

Per deixar-ne constància (ja que sols es conservaran a l'hemeroteca) vos adjuntam les notícies amb el link corresponent, perquè pugueu recrear-vos-hi les vegades que faci falta.

Si tot plegat ha servit perquè faceu una rialla, ens donam per satisfets. I als que hem esmentat en elles, les disculpes més joioses si s'han sentit ofesos, res més lluny de la nostra intenció. 

Salut i per molts d'anys!!!!
Falses:

Bones sensacions de Fernando Alonso als entrenaments lliures del far de Capdepera

La mobilitat fora cotxe augmenta

L'habitatge a Capdepera en vies de solució
Desfressada però, en part, certa: 

Es Grup-el Pi no es presentarà a les municipals de Capdepera

 
Per la xarxa hem vist altre "innocentades" que fan referència a Capdepera. Com aquestes

A la platja de Cala Agulla hi ha un caxalot molt gros. Un espectacle!

Pantalla de vidre al mur del Moll