Sa Rateta per Comassema

Diumenge 27 de novembre 2011

Sortida a les 8 hores de la plaça de la Constitució de Capdepera






Enguany tornam a Sa Rateta.
Després de l'èpica pujada pel febrer d'enguany, amb boira i fred intentarem pujar i gaudir de les magnífiques viestes que ofereix aquest cim. La sortida de l'excursiió serà  el poble d'Orient i travessarem la possessió de Comassema per pujar al coll des Bosc i d'aquí arribar al cim. la baixada la farem pel pas dels Barracons.

I  com prometerem feim comptes fer un arròs brut a Orient. Així el que vulguin poden avisar si volen dinar al restaurant, per poder reservar taula, o si s'estiment més dinar de pa i taleca pel seu compte ( és previst arribar devers les 15,30 hores)
Ara només falta que dia 27 surti un bon dia per caminar.

Cranques reumàtiques

Important:
Apuntau-vos. Per participar a les excursions és imprescindible apuntar-s’hi prèviament a través de l’OIT Capdepera (Xesca Pascual. 971 556479) abans del dijous anterior, a efectes de saber en cada cas el nombre d’assistents (possibles anul·lacions o ajornaments), així com per a la reserva de bus i/o previsió de cotxes.

- Si no podeu venir. En cas de no poder venir avisau en Paco amb un sms (609 943448) a fi de no fer esperar el grup a l’hora de partir.

- Puntualitat. Per favor, intentau ser puntuals a l’hora i lloc de sortida: Plaça Constitució – 8h.

Imatges de la darrera pujada...