12 caminaires tornaren a recórrer la marxa de Capdepera a Lluc


 

Divendres, 9 de desembre, se tornà a fer la caminada de Capdepera a Lluc que enguany ha arribat a la cinquena edició.

Com en ocasions anteriors la sortida va ser a les 9  de la nit des de la plaça de l’Orient, on amics i familiars acomiadaren als caminaires i feren la fotografia de grup. Després de l’aturada a la porta de l’Ajuntament (altra foto clàssica) i  s’Ànima marxaren cap a Artà, la primera etapa de la ruta.La caminada començà amb bon ritme i  les etapes se varen completar amb uns horaris semblants a altres edicions, per bé que enguany degut al nombre (dotze participants) anaren en grup, tots junts, durant gairebé tot el recorregut.

Les aturades que varen fer van ser: Artà (Almudaina), creuer de la Colònia de Sant Pere, Na Borges, Santa Margalida,  Muro, Moscari, Caimari i Lluc pel camí vell.A cada etapa se feia una breu aturada per a fer estiraments, canviar calcetins, beure i fer un mos.A partir de Muro comptaren amb el valuós suport dels voluntaris de Protecció Civil (ens esperaven a cada poble), just quan comencen els problemes físics, bàsicament als peus (bòfegues).

S’ha de dir que van gaudir d’una nit excepcional. Ben és cert que va fer molt de fred, amb boires i molta humitat, però resultà un caminar molt agradós.Arribant a Moscari sortí el sol i l’estat d’ànim millorà molt. A Moscari feren una aturada per berenar i s’incorporaren a la caminada Marga i Biel Bisquerra.Després de l’aturada obligatòria a Caimari, iniciàrem la pujada a Lluc que resultà prou dura, especialment als que ja patien del peus, ja que les bòfegues dificulten la marxa i acabem fent patir. Això sí , sentir que ja és a prop del final dóna ànims per seguir endavant.

Un grup arribà poc després de les 12 hores i altres al voltant de les 13 hores. Això sí tots van acabar la ruta.

Un bon dinar a Sa Font Coberta, d’arròs brut, va servir per recuperar forces i reviure moments i anècdotes de la caminada.
 Ja hi havia qui parlava de la propera edició ...  Enhorabona a tots!
 

Van fer la caminada tots els qui sortiren de Capdepera: Àngel Salomón, Marita Obrador, Isabel Ferrer, Xisca Sunyer, Joan Infante, Susana Tous, Miquel Vives, Tomeu Cantó, Gloria Haro, Vicente Herrero, José Hidalgo i Paco Galian.

Els caminaires volen agrair a tots els qui han recolzat aquesta activitat, entre d’altres Protecció Civil (gràcies Julio, Crespo i Victor), Capdepera Activa,  s’Ànima i Bora-Bora, Òscar Ruiz pel seu preciós dibuix i els qui vingueren a recollir-los a Lluc.