Diumenge, 8 de novembre, quinze caminaires vam sortir de l’estació d’Artà per cobrir els gairebé 30 quilòmetres que la separen de Manacor. Es tracta d’una caminada organitzat pel grup que preparem la marxa de Capdepera a Lluc 2015, i que ens serveix per comprovar l’estat físic dels caminaires.


A les 8  en punt partírem, fent-nos prèviament unes fotos de grup amb l’estació d’Artà de fons. Amb una bona marxa cobrirem els 10 quilòmetres fins Son Servera. El dia era magnífic, amb un bon sol, així que aviat començà a sobrar la roba.

A les 10h ja eren a una terrassa de Son  Servera berenant. L’aturada, una mica més llarga que les altres, serví per reposar forces i menjar i beure. Aquí a Son Servera un grup de cinc tornà cap a Capdepera i s’afegiren dos caminaires més. 


Així el grup ja format, partírem cap a Son Carrió. Tot aquest tram mostra unes bones vistes sobre la costa de Cala Millor, d’una banda, i de la muntanya de Na Penyal, d’altra. Quan divisàrem el poble de Son Carrió, amb la seva gran església, férem una foto de grup. En poc més d’una hora, des de Son Servera, érem a l’estació on férem una aturada breu. Aquesta etapa és de 7,5 quilòmetres.



Menjàrem un poc de fruita, estiraments, canvi de calcetins...i una altra vegada en marxa. A

Seguint amb bona marxa recorreguérem el tram entre Son Carrió i Sant Llorenç, un dels bocin és bonics, amb un paisatge típic de for-vila. A l’estació de Sant Llorenç repetiren la rutina de menjar una mica, beure i descansar uns minuts.  Aquest tram és curtet 3,5 quilòmetres.

Ja només ens quedava la darrera etapa... cada passa que fèiem era una manco per a fer. De Sant Llorença a Manancor  hi ha prop de 8  quilòmetres. Malgrat ser al darrer tram, i el cansament acumulat de les anteriors etapes, seguírem amb un bon ritme. Quan faltaven uns 4 quilòmetres ens trobàrem amb els qui havien vingut a cercar-nos i junts arribàrem a Manacor. Curiosament en aquest darrer tram trobàrem més gent passejant (abans no ens creuàrem amb molta gent, només uns quants ciclistes).

Dins del temps previst acabàrem la ruta en el quilòmetre zero.



Després d’una bona caminada, un bon dinar i tornada a Capdepera.