A bord del catamaran blue MEDITERRANEUM


Cala Rajada te aquestes meravelles. Una excursió que surt puntual a les 6 del matí. A trenc d'alba.És preveu un dia clar. Molt probablement veurem sortir el sol des de l'horitzó. Cap boirina ni calitja l'amagarà.
Les imatges just voltar el moll ens porten a una nova dimensió espai-temps. El catamaran, extremadament silencións, ens remet a la remor de l'aigua atravesada pel seu avanç.L'horitzó albira la claror. Com a la cançó, en qualsevol moment pot sortir el sol. Un ull manté sempre la mirada cap a llevant.L'altre ull mira cap a la mar. Cercant els dofins. Ens havien avisat que no és segur avistar-los. Però abans de sortir el sol i no massa lluny de la costa divisam un grup de quatre.

Tot i que els dofins són una mica lluny, devers uns 100 metres, l'emoció es fa palesa en cada un dels tripulants.Entre capbusada i capbusada dels dofins queda un moment per cercar la refèrència de terra. I amb una llum primera contemplam la costa gabellina.
Enmig, Cala Rajada. Una meravella.Un punt groc albira l'oritzó que s'havia il·luminat mica en mica. Guaita el sol!Tothom capta la seva instantànea.Llavors, entre foto i foto, descobrim que el sol s'enlaira molt aviat.
I en pocs segons mostra complet el seu diàmetre.
El cel juga amb el sol a canviar de colors. I el mar n'és testimoni silent.


Mentres, el catamarà ha divisat un altre grup de dofins. Som a l'alçada del Cap Vermell, mar endins.Aquests dofins són més agossarats. S'acosten fins a l'embarcació, passen per enmig de les dues quilles, com si volguessin que jugar amb nosaltres. Cercan menjar? Probablement. Del catamaran no es llança res.Tornam la vista cap a la costa. El sol ixent, ja de tornada, presenta el Cap Vermell majestuós. La vista no es pot acabar tots els detalls.Els dofins, que sembla no volen acomiadar-se fan els darrers capbussos. Però la proximitat a la costa els fa desistir.La costa queda imponent. Totes les mirades són cap a ella.

Capdepera desde Es CarregadorCapdepera des de Son MollI, finalment arribam a port, a la civilització. Són les 8,30h. Han estat 150 minuts de màgia, d'aventura. A ca nostra. Tan a prop.

Quedaran les imatges pel record. De l'alba, del sol , dels dofins, de la costa, de la mar...Clicau damunt per fer-la 3 vegades més gran.