Directiu encarregat, les quatre darreres temporades, del primer equip de l'Escolar.




per Miquel Bestard





Una vegada finalitzada la temporada hem parlat amb dues persones que al costat d'altres han dedicat molt de temps a l'Escolar, ells són Bernat Martí directiu encarregat del primer equip Bernat Palmer president aquestes quatre últimes temporades.

Primer exposarem l'opinió de Bernat Martí.  En pròxima entrega comentarem el diàleg mantingut amb Bernat Palmer.

Bernat Martí el primer vol agrair al seu president la confiança que diposito en el des del principi del seu mandat.

La conversa amb Bernat Martí referent a el primer equip Entre altres coses ens va dir. Al principi ens trobàrem amb una plantilla que en les últimes temporades havia baixat dues categories de primera regional preferent a segona regional. La plantilla estava molt desmotivada, amb aquesta filosofia l'equip estava desmuntat, fou necessari treballar per convèncer els jugadors que continuaran jugant.

El més fàcil en aquells moments hauria estat contractar un entrenador de fora que hagués portat a jugadors que al costat dels que haguessin volgut jugar de poble confeccionarà una plantilla. Però des d'un principi la a idea nostra va ser apostar amb tots els jugadors fossin de poble i intentar amb ells pujar de categoria a la quarta temporada aquest anhel es va aconseguir.

Les dues primeres temporades van ser de transició a la tercera es van poder afegir jugadors que van acabar la seva etapa juvenil, i es va poder confeccionar una plantilla més competitiva entre uns i altres es va aconseguir un bon conjunt, en què la temporada 2019-2020 a play-off d'ascens a partit jugat a Lloseta es va perdre la primera trobada de la promoció i la possibilitat d'ascens, però quedà un equip jove i prometedor, fet per a les següents temporades. En els últims trenta partits de lliga disputats només es va perdre un partit que va ser aquesta temporada (2020- 2021) contra el Santa Ponça.

Aquesta temporada finalitzada l'equip de Capdepera cant la victòria de campió a dues jornades de finalitzar la lliga, d'aquesta manera després d'una excel·lent temporada es va recuperar la categoria de primera regional.

La plantilla ha estat molt unida a Isma, el seu entrenador, al costat de la bona feina de Miquel Bordoy (delegat), Miquel Vives (fisio), tots junts van crear un bloc molt unit no van deixar d'entrenar tot i els intervals causa de la pandèmia, mantenint sota la preparació física de Jaume Moll primer i Pere Danús després un estat físic demostrat en els partits disputats.

Bernat també ens va dir que en aquestes quatre últimes temporades només deixo de presenciar un partit que va ser a causa de la feina i comento una dada a tenir en compte els dos partits que es van jugar en la temporada 2019-2020 contra l'Artà, van despertar un sentiment de poble, l'afició al futbol va demostrar que no està adormida-


Miquel Bestard