Els guanyadors del concurs de fotografia d'estiu  recolliren els seus premis, en un acte senzill i distés.


-  Toni Navarro, de Pos-3, i Paco Galian van ser els encarregats de lliurar els premis

-  Tots els concursants rebran un val per una llet freda, gentilesa de Café Can Patilla





Dissabte, 6 d'octubre a La Ponderosa, va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia d'estiu "Qui estiu 2012!", organitzat per l'Associació Cap Vermell.  La particularitat d'aquest concurs és que els guanyadors són triats pels mateixos concursants.

Amb un ambient distés i cordial els guardonats van rebre els respectius premis oferts pels patrocinadors i col·laborados.

Us recordam que el primer premi va ser per la fotografia de Lynda Lyonnet que rebé una serigrafia de Gustavo i un berenar per a dues persones a la Cafeteria Cala Rajada. 



El segon premi correspongué a Virgínia Serra Nebot i consistí en un lot de llibres  i també un berenar per a dues persones a la Cafeteria Cala Rajada. recollí el seu premi na Magdalena Nebot



I per acabar els tres tercers premis (hi va haver un triple empat de punts en el tercer lloc), reberen una tortada de Postres Navarro, de vainilla, xocolata i xocolata blanca. Toni Navarro va  lliurar a  Maria de Lluc Lliteras i  Léa Didoune les  seves tortades, quedant pendent l'entrega a Serafí Lliteres.





Agraïm novament el suport dels nostres col·laboradors i la participació de tots els concursants, felicitant els guanyadors d'aquesta edició, i  animant-los a participar en properes edicions del concurs i en les noves propostes d'aquest hivern.