Dos ballarins de Mallorca, Mar Bonet i  Pep Guillem Picó, treballaran amb els prestigiosos coreògrafs Bocca i Zaraspe


foto Diario de Mallorca


Dia 7 de maig de 2014, Diario de Mallorca publicava un article de Sílvia Velerts, que comentava l’èxit de dos joves ballarins mallorquins, un d’ells el gabellí  Pep Guillem Picó.

Aquests dos joves, Mar Bonet i Pep Guillem Picó, alumnes de dansa del Conservatori de Palma, van obtenir el premi especial del IV Concurs Internacional de Dansa de Barcelona, celebrat al Teatre Naacional de Catalunya.

En aquesta edició s'hi van presentar més de 280 participants de diversos països, i els representants mallorquins van quedar entre els 10 primers. Aquesta classificació els permetrà participar en una creació de dansa amb la participació de Julio Bocca i Héctor Zaraspe.

Ambdós completaran la seva formació a l’estranger amb una beca.  Mar Bonet estudiarà al International Ballet Summer School de Dresde, a Alemanya, i Pep Guillem en The Harid Conservatory of Florida.

L’actuació de Pep Guillem i Mar consistí en un pas a dos del ballet “El corsari”, una adaptació d’un poema  de Lord Byron.

Els dos ballarins comentaren al diari que la clau del seu èxit va ser la  compenetració i pel fet que veuen al seva vida “al voltant de la dansa”. En Pep Guillem declarà: "Des del primer curs hem ballat junts. Ens entenem bé i la confiança es nota a la funció”.

Es tracta de la primera vegada que se presentaven a una prova de caràcter internacional.

Enhorabona Pep Guillem i Mar, esperam poder ser testimonis de molts d’èxits vostres.


La noticia completa:
http://www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2014/05/07/bailarines-palma-julio-bocca/930725.html