Dia 24 d’agost, se va celebrar l’ofici de Sant Bartomeu. Missa concelebrada amb set capellans: Francisco Juan Bernabeu,  Diogo Correira (Portugal), Pui Cantarilho (Portugal), António Romero (Sevilla), Joan Servera (Artà), Pere Orpi i Carles Seguí (rector d’Inca, Lloseta , Caimari, Mancor i  Biniamar), que va fer de predicador.

L’església parroquial gairebé plena, atenent a les restriccions que marquen les mesures de protecció per la COVID-19, va participar s’un ofici prou complit i extens.

Carles Seguí va fer el sermó dedicat a Sant Bartomeu i els fets de la seva vida, fent referència a la importància de ser al costat de la gent per ajudar-los i conviure.

Durant la celebració se va ballar “L’Oferta” a càrrec l’agrupació “Castell de Capdepera” i comptà amb l’acompanyament musical de la coral parroquial dirigida per n’Elionor Gómez-Quintero, amb l’acompanyament al piano de n’Elionor Martí Orpí.



Se van venerar les relíquies, que es van treure de l’altar i se va donar un brot d’alfabaguera a tots els assistents, com  tradicionalment es fa a l’ofici de Sant Bartomeu.





A les escales d’entrada també se van escampat brots d’alfabaguera.