Els actes festius de dimarts, 20 d’agost, van tenir el teatre i el sopar a la fresca com a protagonistes.

Pel que fa a la proposta teatral, en format de teatre breu, n’Arnau va proposar tres històries sota el nom de “Vincles”, tres petites joies amb tres missatges molt diferents. La trobada va ser a la plaça de l’Orient i els tres grups d’espectadors ( se van vendre totes les entrades)  voltaren pel Teatre de Capdepera, el Centre Melis Cursach i la botiga Ayma. En breu publicarem un comentari de l’obra a la secció de cultura, però volem donar l’enhorabona a Arnau i els actors i actrius.






La vetllada acabà amb el sopar a la fresca, una iniciativa que sorgí ja fa un bon grapat d’anys i com tot el que dura tant de temps té els seus alts i baixos. Ara no es pot dir que tingui un dels seus millors moments, pel que fa al nombre de comensals, però sempre és agradós compartir taula a la plaça del poble amb els veïns i veïnades.

Abans de les nou ja n’hi havia una bona desfilada de gent cap a la plaça d’Es Sitjar per ocupar les taules prèviament reservades. Poc després de les 9 el batle va fer la presentació i donà el sus del sopar tot recordant l’origen de la festa (un grup de veïns i veïnades que pel seu compte començaren a sopar junts a la plaça) i com després s’incorporà al programa festiu obert a tothom.



Aprofitant la presentació va donar les gràcies i la paraula al grup de joves que formen part de la comissió de festes, qui aprofitaren per a convidar a tothom que vulgui a participar en l’organització i comentar què li semblen les festes patronals del poble.

Del sopar que poden dir a part que a cada taula n’hi havia tota casta de menjars, per a compartir entre els amics, ben saborosos. Bon ambient, només pertorbat per ràfegues de vent que aportaren una mica de frescor a la vetllada.
La part musical va venir de la mà del grup Plural, que amb dues veus i una guitarra, van desgranar tot un seguit de cançons d’allò més variat, totes elles ben conegudes. Un agradós descobriment que va animar la sobretaula.