Una nova proposta amb bona resposta de participació: Trakabar


 

 

Diumenge, dia 11 d’agost, tingué lloc la XII Triatló de Cala Agulla. Amb una bona organització i una participació de devers 130 corredors, entre participants individuals i equips, la prova va ser molt dura degut a la calor i humitat d’aquest estiu. La prova consta de 500 metres de carrera, 10 de bicicleta per un circuit molt tècnic i 4km  de carrera. Us donarem una informació més detallada dels resultats, temps i participació local en una noticia d’esports específica.

 



La festa continuà amb una excel·lent paella dels amics Riceman de les festes del Carme. Deliciosa com sempre (ja vos dèiem que ens tenen mal acostumats) va ser degustada per devers 230 comensals. Al final quedà una mica justa, degut als qui compraren tiquets a darrera hora. La paella anava a benefici de les parròquies de Capdepera i Cala Rajada. A sota dels pins de Sa Gravera feia molt bon estar ( a ombra, és clar!).





Acabat del dinar el grup de Capoira Mallorca ens oferí un tast dels balls i danses brasilers. Tot un espectacle de coordinació, ritme i flexibilitat.


 

Per  acabar la jornada, una novetat: el Trakabar. Una mena de passacarrers amb música visitant 4 bars del passeig marítim de Cala Rajada acompanyats per la Banda de Música. Una nova proposta que ha tingut molt bona resposta, especialment entre la gent jove.