Magnífica vetlada de ball de bot, la del passat diumenge dia 21, a la plaça d'es Sitjar, a càrrec de l'agrupació "Castell de Capdepera". Aquest estol, com el bon vi, va guanyant en qualitat amb el pas dels anys i avui és un goig escoltar-los sonar i veure'ls ballar. 

Certament, el passat diumenge es varen lluir, i tant el nivell individual com les coreografies presentades posaren en relleu el nivell assolit per tot el grup. Amb bon gust i cercat de cada vegada més la puresa dels passos de les distintes danses, la gent del "Castell de Capdepera" avui es pot considerar a l'alçada de les millors agrupacions de ball de bot de l'illa. D'altra banda, l'acompanyament musical, nombrós i ben ajustat, esdevé el suport imprescindible perquè cadascun dels balls surti brodat.





Com és habitual en aquestes ballades, començaren els més petits, els de l'escola de ball, que ara mateix donen les primeres passes en aquest món del nostre folklore, a vegades vacil·lants, encara, però que a la volta del cantó hauran d'assumir tot el protagonisme. 







I dels "grans", idò ja ho hem dit tot. Pensam que amb aquesta actuació, que els va sortir rodona,, aconseguiren que la plaça d'es Sitjar vibràs, és a dir, el nombrós públic que no es volgué perdre l'espectacle.  Ja ho dèiem en el titular.







També hi participaren els sonadors de Jotes i Mateixes.















Enhorabona, "Castell de Capdepera"!