Nit d'humor, amb Crisis Teatro i  Madò Pereta, i música al  sopar a la fresca

 


 Dimecres, 20 d'agost, es reptí a la plaça de l'Orient la festa  infantil, com ja havia realitzat Mallorca Fiesta a la plaça dels Pins per Sant Roc. Tallers de dibuix, marionetes de pal, caretes.. i animació infantil per acabar. Molta participació dels  més jovesl.











Una unitat mòbil d'IB3 se desplaçà a la plaça de l'Orient per gravar un programa i copsar l'opinió dels participants dels jocs infantil.



El sopar a la fresca va arreplegar més de 500 comensals a la plaça des Sitjar. Grups d'amics, pandilles, veïnats... un sopar per compatir i gaudir tots junts. Puntualment, a les 9, el batle Rafel Fernández va donar el sus!  No faltaren tota casta de plats, cadascun més bo i saborós, tant de salats com de dolços. Tota una festa gastronòmica.





La part lúdica va arribar de la mà de Crisi Teatro que representà una sèrie d'esquetxos de caire humorístic, recolzats per la música de Chevi's Band. Acudits i situacions quotidians per arrabassar un sonriure als sopadors. 







Crisis Teatre donà pas a Madò Pereta que, com ella mateixa digué, actuava per primera vegada a Capdepera. Amb una intel·ligent combinació de música, acudits i comentaris simpàtics va aconseguir ficar-se el públic a la butxaca. No va dubtar d'"incorporar" al batle en la interpretació. Realment, en viu ens paregué un personatge més entranyable que per televisió...












La vetllada acabà amb una actuació musical de Chevy's band i Big Funk, per bé que molta gent abandonà la plaça amb els primer acords. Els grup interpretaren versions de temes molt coneguts i ballables, amb molta marxa i molts de decibels..