El concert de Sant Roc tornà a ser un gran èxit



Hi ha actes de les festes que perduren any rere any sense saber molt bé per què. No és el cas del concert que ens ofereixen, cada Sant Roc, na Bàrbara Femenies (veu) i na Maria Antònia Gomis (piano). Sabem ben bé per què es repeteix. Aquest duo és un luxe i enguany, una vegada més, va oferir una gran actuació en el Centre Cap Vermell, amb un auditori ple de públic que va  respondre a la convocatòria anual.



I aquest públic sortí satisfet tant de les obres seleccionades com de la seva magnífica interpretació. El concert es va dividir en dues parts ben diferenciades. A la primera ens oferiren una selecció de temes de musica contemporània, clàssics del segle XX, com ara She  de H. Kretzmer i Aznavour, Unforgettable de I. Gordon, Sophisticated lady de D. Ellintong, The man I love i  Summertime  de G. Gershwin, Till there was you de M. Wilson, Over the rainbow de H. Arlen, In my life de C.M. Schönberg i Think of me de A. Lloyd Webber.



Després del descans, na Ma Antònia Gomis oferí una adaptació lliure, al piano, de "Records d'una història mitjeval" de Nino Rota, que va ser resposta per una gran ovació del públic. Ja amb na Bàrbara Femenies a l'escenari, oferiren una segona part que va incloure diversos fragments d'òpera. Així, de Vivaldi poguérem escoltarSponsa son disprezzata ; de Schubert, interpretaren Die Forelle i Stänchen; de Saint-Saens, Nell ; de Gounod,Faites-lui mes aveux... (Faust); de Donizetti, Convien partir...(La figlia del Reggimento); i de Händel interpretaren Ombra mai fù (Serse) i Lascia ch'io pianga (Rinaldo). 



En definitiva, un any més hem pogut gaudir d'un gran concert per Sant Roc. I el públic ho agraí amb una forta i ben merescuda ovació.

Aquí en teniu un tast: