Molta gent a la desfilada i un bon temps que volgué respectar les beneïdes d'aquest divendres.
Biel Garau Estarellas va debutar amb bona nota com a argumentaire.
Tot va anar com una seda: molta gent, bon temps, carrosses, bísties i ambient santantonier cent per cent. El públic, com sol ser habitual, es va concentrar especialment davant l'església, a sa Creu i a la plaça de l'Orient, per assistir a una nova cavalcada. Aquesta no va presentar cap novetat, però tampoc no hi mancà res i, per tant, tot va discórrer a la perfecció.

Dos moments en destacaríem: el moment en què, davant l'església, els dimonis aconsegueixen descavalcar sant Antoni i on entren tots els dubtes de si, finalment, aquesta vegada el maligne aconseguirà la victòria final. El segon moment, però, el del darrer ball, desfà tots aquells dubtes i, un any més, el bé s'imposa al mal i el sant acaba vencent els dimonis, que, en senyal de submissió, acaben vinclant el genoll.

Ja ens hem referit, en el titular, al debut del jove Biel Garau com a nou glosador. Hem llegit l'argument i no podem sinó felicitar el nou responsable de l'argument. Aquest jove talent de la glosa hi té la mà trencada i li auguram un futur llarg i brillant en aquesta tasca. Enhorabona, Biel, i enhorabona als cantadors, en Miquel, en Joan i en Pere, que hi posaren veu.

També se fa fer el sorteig de la porcella ( Paco "de la Paloma") i d'un cap de setmana a un hotel (Toni Nadal).

Aquí teniu el testimoni fotogràfic de tot plegat.