El Mercat Medieval de Capdepera tanca amb èxit la seva edició de 2023.




Els dies 19, 20 i 21 de maig, s'ha celebrat el Mercat Medieval de Capdepera, un dels esdeveniments més destacats del calendari de fires a les Illes Balears.

Durant els tres dies que han durat els actes del mercat medieval d'aquest any 2023, més de 50 mil persones han visitat el nostre municipi i més de 30 mil persones visitaren en algun moment del mercat medieval el Castell de Capdepera per gaudir de totes les activitats que s'han duit a terme entre tallers, cercaviles, concerts i esdeveniments culturals diversos i que han omplit de públic els carrers de Capdepera.



Els actes principals s'han duit a terme a la Capella del Castell, al Castell de Capdepera, a la plaça del Sitjar, la plaça de la Menjua, la plaça de l'Orient, a l'església de Capdepera i als carrers del centre del municipi, amb actuacions i cercaviles itinerants que han aconseguit que els visitants anessin recorrent tots els carrers on hi havia instal·lades les més de 160 paradetes d'artesans i llocs per menjar o beure.



Un dels moments més destacats de l'esdeveniment va ser el pregó d'obertura de les celebracions que va pronunciar Llucià Serra, el dia 19 de maig a les 19 hores a la capella del Castell. Aquest va ser un moment emocionant i emotiu per a tots els assistents.



El mercat medieval de Capdepera és una experiència única i una oportunitat per conèixer de prop la història i la cultura de l'època medieval. A més, aquest esdeveniment és una oportunitat per gaudir de la gastronomia local i els productes artesanals típics de la regió i poder gaudir d'una experiència inoblidable per a tots els visitants.



Rafel Fernández, Batle de Capdepera ha volgut agrair a tota l'organització i també a les persones i professionals que han estat realitzant alguna labor per fer que aquesta nova edició del tradicional mercat medieval de Capdepera hagi sigut un èxit. I valora molt positivament l'impacte que té per al nostre municipi un acte com aquest, que aconsegueix donar a conèixer el nostre municipi, i també tota l'oferta complementària que hi ha a Capdepera.



La regidora de fires, Carmen Corraliza, ha expressat la seva satisfacció pel resultat del mercat medieval i ha agraït la implicació de tots els participants. "Estam molt contents de com ha anat el mercat medieval. Hem tingut una gran afluència de públic i una gran qualitat dels productes i els espectacles. Vull donar les gràcies a tots els artesans, comerciants, artistes, voluntaris i treballadors que han fet possible aquest esdeveniment i també vull agrair als veïns i veïnes de Capdepera la seva col·laboració".