Entre els actes culturals i festius organitzats per l'Ajuntament de Capdepera se van dur a terme quatre cercaviles pels carrers de Capdepera. Amb sortida al castell de Capdepera baixant pel carrer Major, la plaça des Sitjar, Centre, Pla d'en Cosset, fins arribar a la plaça de l'Orient, on tancaven el cercaviles amb una  curta actuació.










Dissabte, 15 de maig,  va ser el torn de la Banda de Música de Capdepera, amb notable presència dels joves components, sota la direcció del seu director Marc Forteza. La banda va sortir a les 12 i a 18 hores, acompanyada per un reduït grup de participants dels passa-carrers. Ja teníem ganes de sentir la nostra banda de Música.









Dimenge, 16 de maig, al migdia, va tenir com a protagonistes els Xeremiers del Puig de Sa Font. Sons alegres i festius que captivaren el públic, que acompanyà amb mamballetes les cançons i balls. 











Al capvespre Batucap va realitzar una animada actuació amb molt de ritme i alegria. Un gran tancador de les activitats preparades per a recordar el Mercat Medieval. Tots esperem que l'any vinent pugui ser possible.