Malgrat la pluja, milers de visitants gaudeixen del Mercat Medieval gabellí

La tercera jornada del Mercat Medieval va patir les inclemències meteorològiques que deslluïren l’edició d’enguany. I va ser una llàstima, ja que de bon matí l’afluència de públic va ser notable. De fet poc abans de començar la pluja, devers el migdia, els carrers de Capdepera eren plens amb un gran ambient festiu, que feia preveure una gran jornada.



Dissortadament la pluja va fer acte de presència  i va capgirar totes les previsions. Malgrat tot molta gent continuà fent la visita al mercat Medieval sota els paraigües o  refugiant-se en bars o en les mateixes
paradetes. Evidentment molts d’espectacles previstos se van haver de suspendre, però la gent se resistí a marxar.

 


A mitja tarda el temps donà un respir i deixà de ploure, la qual cosa va revifar l’afluència de públic i l’animació de tot el centre de Capdepera. La banda de Música, el grup d’animació i la Batucap van poder sortir i fer els seus cercaviles. Els carrers se tornaren a omplir de visitants per unes hores, recuperant-se certa activitat “comercial”.



A l'església de Sant Bartomeu se va celebrar el concert de música i ball medieval (us informam més amplament a altre article) a càrrec de la Coral Gabellina i el ballet Stylo.

Amb la posta del sol els comerciants i artesans  tancaven les seves paradetes i recollien el seu gènere. Un any més el Mercat Medieval de Capdepera tancava les portes amb els sons de Batucap.



No volem deixar de banda el reconeixement a la tasca feta per tot el personal que ha participat, per raons de feina o voluntariat, en el bon desenvolupament del Mercat Medieval.