Dissabte, 17 de desembre, va tenir lloc la primera edició de la caminada popular de l’Esperança, amb la participació d’una trentena de caminaires.La caminada circular, organitzada pel Club Myotragus, partí i arribà a la plaça de l’Orient fent el següent recorregut: Plaça de l’Orient, carrer Port, carrer Claper, Puig de sa Cova Negra (radiofar), s’Alzinar, plaça des Sitjar, castell de Capdepera i plaça de L’Orient.

Com el seu nom indica la caminada estava organitzada com un esdeveniment popular, adaptant el ritme a tots el participants.

Durant la pujada van poder gaudir d’espectaculars panoràmiques de Cala Rajada, Capdepera i dia magnífic.No faltà la visita al castell engalanat per la festa i a la capella de la Verger de l'Esperança preciosament endiumenjada.

El servei d’Esports de l’Ajuntament oferí fruita i aigua en acabar l’activitat. Membres de Protecció Civil van acompanyar als senderistes durant tota la caminada i facilitaren el pas pels carrers de Capdepera amb trànsit. Esperem que aquesta activitat es consolidi en el marc de les festes de l’Esperança. La ruta :