Què som de bruts! A l'arena i a l'aiguaDissabte 8, tengué lloc la neteja litoral en dues vessants:
Per una banda a la platja es tractava de veure la quantitat de brutor que hi ha cada metre quadrat. I així es marca un metre quadrat i es comença a cercar.
Gratar i porgar una mica....Aquesta activitat es va fer a la platjeta des Carregador amb els de l'Associació Som aquí gabellins, per recollir microplàstics.I podeu veure el resultat. Aquesta bossa és el que es va trobar en un metre quadrat.


D'altres voluntaris, ja en una recollida a l'engròs, feren una bona capta de porqueriaAllò més espectacular fou el buceig. A més de material de construcció es recolliren de dins el moll una dotzena de rodes neumàtiques de camió....i això no es llança per casualitat.Mentres l'equip paeller al moll, en acabar les festes comptarem quantes paelles han fet, preparava paella per a tots els voluntaris de la neteja.Una jornada semblant a la d'anys anteriors en quan a participants que tengueren una justa recompensaI al voltant del plat tot es veu d'una altra manera, els comentaris de les diverses experiències per concloure la jornada.