The Lion King ha esdevingut un dels musicals de major èxit en els darrers anys, de fet ha triomfat i segueix triomfant als millors escenaris d'arreu el món, es contan per milions les persones que han quedat bocabadats i extasiades admirant les coreografies i escoltant les cançons.

Això degueren pensar els organitzadors de les Festes del Carme: que aquí també tenim un dels millors escenaris del món (i vora de la mar, que no tothom ho pot dir això ) i uns artistes valents com lleons.

I ja veus allà dalt de s'escenari en Simba, Scar,Musafa,Timón,Pumba,Nala i tota la resta d'habitants de la sábana africana, contant una història d'intrigues i venjances amb final feliç. Un drama, Hamlet de Shakespeare, en el cual els creatius de la factoria Disney s'inspiraren per escriure la pel·lícula que tant d'èxit tengué allà per els anys 90.
I qui són aquests valents artistes? Ni més ni manco que els alumnes del taller de teatre en anglès de l'APIMA de S'Auba, molt ben dirigits per n'Elisabeth Graham i na Majka Vidova.

Els hi va sortir una monada, els balls sense perdre compàs ni ritme, les cançons perfectament interpretades (que vos pensau que es fácil cantar en play-back??, idò no, s'hi de de saber fer-ho també), el text en inglés que talment pareixia que ho parlaven desde sempre, tot una maravella.

Les escales i l'esplanada del moll plenes de gent, hi varem veure molt de turistes que també gaudiren de l'espectacle, res importava que fos en anglès; una padrina deia a s'altre: jo no m'enter de res de lo que diuen, però i lo bé que ho fan!!
I d'això és tractava, de gaudir amb els artistes, de compartir l'il·lusió que els nins hi varen posar, de passar una bona estona escoltant, mirant i admirant.

I com a qualsevol gran teatre del món on The Lion King ha sigut representat també al moll de Cala Ratjada el públic va quedar bocabadat i extasiat.