Carlos Gallardo se'n dugué la XXVIII Travessia del Moll
Capvespre imprescindible dins el programa de festes, tot un horabaixa amb l'al·lotea de protagonista, l'alegria prenent possessió del moll. Carreres, cucanyes, el pal ensabonat, la travessia del moll, jocs per a totes les edats, xalant els més menuts... i xalant pares i padrins. Que l'espectació era gran, ho demostra aquesta imatge. Ningú s'ho volia perdre.Per començar, una activitat més relaxada: dibuixos per anar fent boca.

De carreres n'hi hagué per a tots, des dels més menuts......fins als grandolassos, pares i mares marxosos que es volgueren sumar activament a la festa.

I tot seguit, les carreres de sacs, on compta més l'habilitat que la força.Perquè, si no, la cosa acaba com acaba.N'hi ha que  en saben.A tot això, aquest sant home, mestre Xisco Campins, intentant controlar la situació. I sortint-se'n prou bé.A escardar olles, s'ha dit. Els més petits, amb els ulls descoberts.Els més grans, amb els ulls tapats. I tots, tanmateix, sortint-se'n amb la seva.El pal ensabonat és una de les activitats amb més participants i que més espectació aixeca. En aquesta ocasió, dos foren els guannyadors: Leonik Nedelchev i Jaume Torres.I per acabar aquesta espectacular jornada, la XXVIII Travessia del Moll. A nedar s'ha dit!I aquests foren els tres primers: Carlos Gallardo, Juan Manuel Franco, José Manuel Ares. Enhorabona, campions!