Més participants que mai a la XXV edició de la carrera del Carme, que enguany, a part de la XXV Mitja Marató i la II Cursa de 10 km, incorporava la primera edició dels 5 km de marxa nòrdica

Miguel Ángel Rabanal , en homes, i Mª Del Carme Caro, en dones, guanyadors absolutsEl millor registre de la història quant a participants, és el perfecte regal per a la cursa del Carme, que celebrava el dissabte, 5 de juliol, la seva XXV edició i que es va dur a terme pels carrers i camins del nostre municipi.


Una de les curses més clàssiques del calendari atlètic de Mallorca, la mitja marató del Carme, sempre ha destacat per la seva duresa, on combina un complicat traçat amb una insuportable calor. Això, any rere any, no ha aconseguit que els atletes se fessin enrere, sinó més bé el contrari , s’ha convertit amb un repte per un de cada vegada més gran grup d’atletes participants,  on també s’han d’incloure els corredors del poble.

XXV Mitja marató

Miguel Ángel Rabanal San Román de l’Intelligent Interval Mallorca, en homes, i Mª del Carme Caro Ribot del C. A. Manacor, en dones,  varen ser els guanyadors absoluts de la mitja marató amb uns temps de 1:15:11 i 1:35:01 respectivament.

En Carlos Blanes, amb un temps de 1:26:43, i confirmant el seu bon estat de forma, va ser el primer classificat  local dels homes, i, la incombustible campiona, Melina Sagrera Gazeley , amb uns temps de 1:35:44, fou la primera a arribar a meta de les dones locals . En Carles va ser el 16è a la general, i na Melina la 3ª a la general i la 2ona a la seva categoria.
Classificació oficial de la mitja (pitjant l’enllaç següent)

http://www.elitechip.net/system/public/download/18be7136fa2b7e68ecaaeae0e02db9a6.pdf

 

II cursa de 10 km


En Toni Melis Pont del C.A. Manacor, amb un temps de 0:34:25, i Irene Portillo Aguilar de l’Atletisme Inca-Gardenhotels, amb un temps de 0:43:45, varen ser els primers classificats dels absoluts d’homes i dones respectivament, de la prova de 10 KM.Tomas Vizueta Ruiz, amb un temps  0:37:20 i 6è a la general, guanyà la categoria local homes.

Classificació oficial dels 10 KM  (pitjant l’enllaç següent)

http://www.elitechip.net/system/public/download/8d27ab7d6e242319e4084164a1658b30.pdf


I cursa de 5 Km marxa nòrdicaHa estat la gran novetat d’aquesta edició. Aquest esport que els darrers anys ha anat creixent en el nostre poble, de forma vertiginosa,  en nombre de practicants, ha tingut el seu espai per primera vegada en la nostra més important cita atlètica de la temporada.Cal destacar que la participació va ser majoritàriament local, i que el guanyador va ser Vicenç Nicolau Clar Lorente de sa Milana d’Alaró, amb un temps de 0:30:52. En fèmines, la guanyadora va ser Antònia Isern Ramis, també del club de sa Milana d’Alaró, amb un temps de 0:35:12. I ressaltar que més del cinquanta per cent d’inscrits en aquesta prova eren dones.

Classificació oficial dels 5 KM  Marxa nòrdica (pitjant l’enllaç següent)

http://www.elitechip.net/system/public/download/3afc25065a50c55078f5fc3c9a0387d6.pdf

 
Algunes cares conegudes:I tots els podis: 
Èxit de participació i, com no, d’organització, de la XXV edició de la cursa del Carme, un esdeveniment que creix no només en nombre de participants si no també en complexitat organitzativa i que s’ha saldat en molt bona nota.

Enhorabona a tots: participants, organitzadors, públic assistent, i sobre tot, tots els col·lectius de voluntaris que sense ells hagués estat impossible dur a terme aquest magnífic esdeveniment.