Dissabte,10 de febrer, se va celebrar la Rua de Capdepera per l’itinerari que ha seguit els darrers anys, és a dir sortint per l’inici del carrer Ciutat/ Baltasar Coves i acabant a la carpa instal·lada al pàrquing de la piscina d’Es Figueral.  Com és habitual entre sa Creu i  la plaça de l’Orient s’agombolà la major part del públic per veure passar la Rua.



Membres de la Banda de Música amenitzaren l'espera amb la seva música, just abans de començar la Rua.

Poc podem afegir al que comentaren a la Rua de Cala Rajada, pràcticament participaren les mateixes  comparses, per tant només ressenyar la gran participació i vistositat de les propostes. Continua la tendència a desfilar per grups més o manco grans, amb música pròpia i carrosses, en detriment de la disfressa individual i de petits grups. Això dona més espectacularitat i, pot ser, anima a més gent a participar. I és que els disfressats s’ho passen molt bé, amb balls i coreografies transmetent alegria.
 

Jokers, herois de Marvel, posidònia, galàctics, víkings, ocells, papallones, la Venècia gabellina, espanta ocels, vaqueria, pepes, exploradors i exploradores, esponges de bany, pintures... i molt més! Entre les novetats de Capdepera, els dos sagitaris (molt originals) o un grup disfressades del “gat amb botes”.




 

El cert és que un any més tant la Rua de Cala Rajada com la de Capdepera han estat espectaculars. Afortunadament la pluja no va fer acte de presència i la nit no era excessivament freda. 

I en acabar la festa seguí a la carpa instal·lada al pàrquing de la piscina municipal, amb servei de bar i menjar pro-viatge d’estudis, que poc a poc se va anà omplint a mesura que arribàven les comparses.


 

La música la posares ROBERT & YAÑEZ, ISLANDERS I FELIP DURAN.






Imatges de la Rua:































































Fotografies de totes les comparses...











































I una vegda més enhorabona a tots els participants i els qui ho fan possible.