Divendres, 9 de febrer, va ser un dia carnavalenc per Cala Rajada. De matí  la Rueta de s’Auba i pel capvespre la Rua. A les 19,30 les comparses se van concentrant al carrer Reis Catòlics i començaren la desfilada pela carrer Elionor Servera fins la plaça dels Pins on voltaren per cercar el carrer Menorca i tornar al carrer Elionor Servera fins la plaça dels Pins.  El canvi de ruta s’atribueix a les obres de l’antic hotel Tucán. 

S’ha de dir que les comparses que participaren en la Rua tornaren a demostrar la consolidació  d’aquesta festa que any rere any sorprèn amb el nombre i la varietat de disfresses que llueixen. Veure la rua a Cala Rajada és un espectacle i molta gent compareix per veure desfilar els grups al llarg del recorregut, especialment a la plaça dels Pins.

Com podeu veure a les imatges, aquesta notícia és bàsicament gràfica, va regnar el bon humor, l’alegria i la imaginació. Per cert volem comentar que gairebé totes les comparses més o manco nombroses, muntaren unes carrosses molt ben elaborades en funció de la temàtica del grup.  

Pot ser som nostàlgics però  trobàrem a faltar la música en viu ( la banda i la  batucada) que ha estat substituïda pels grans altaveus amb músiques ballables i, més o manco, actuals.

Tot plegat una excel·lent Rua, només truncada per una inoportuna (però esperada) pluja que en forma de plugim començà quan les comparses arribaven a la plaça del Pins (això va fer que algunes desistissin de fer una segona volta) i poc a poc anà a més. Una part de la gent (comparses incloses) van optar per marxar tot d’una i l’altra s’agombolà a la carpa on els esperaven Julian Mielcarek, Gas Butano i René Luis per acabar la festa a la plaça dels Pins.



Hi havia servei de bar, pro-viatge d’estudis, amb begudes i menjar.

Enhorabona a tots i totes per la participació i als qui fan feina perquè tot funcioni.



 

Comparses.














 














Passacarrers.


 

































Algunes carrosses que desfilaren...
 


















I després... festa a la carpa de la plaça dels Pins