El sol acompanyà la Rueta de Capdepera
Després de posposar la Rueta infantil de s'Alzinar de divendres a Dimarts llarder, els infants van poder gaudir d'una bon dia per lluir les seves disfresses pels carrers de Capdepera. Recordem que s'Auba no feren la Rueta, ja que ho fan un any si i l'altre no, alternant la desfilada pel carrer amb una festa a l'interior de l'escola. I enguany no tocava sortir.El tema triat per s'Alzinar, al que s'afegiren l'escoleta Els Ferrerets, va ser Capdepera. Així cada curs trià un aspecte del municipi (el tema ve donat pels tallers que es fan en el centre durant tot el curs) com ara la mar i els peixos, oficis, el Castell de Capdepera, un monopoli gabellí, etc...Com podeu veure a les imatges, va ser una Rueta amb molt de públic i  com és habitual, molta imaginació i color.
No faltà la música, amb una banda feta per alumnes del centre,L'itinerari va ser el mateix de l'any passat, pels carrers del centre el nucli urbà.En acabar l'AMIPA oferí un refresc als nins i nines en el pati de s'Alzinar.

D'altra banda cal comentar que dies abans de la Rueta, els alumnes d'Infantil i primer cicle de Primària van participar d'una vetleria, que se du a terme en el centre amb la col·laboració de padrins i padrines, tot recordant velles cançons pròpies dels Darrers Dies. No faltaren les ximbombes i les disfresses.