Cala Rajada llueix amb una espectacular desfilada de Carnaval


 El divendres 5 de febrer va sortir, i ben puntual, la Rua de Cala Rajada. Quasi podríem copiar la crònica de l’any passat , i deim això en sentit positiu. D’uns anys ençà, aquesta festa ha agafat una dinàmica molt participativa i les comparses que la fan possible es mantenen ben actives.


La desfilada pels carrers de Cala Rajada arreplegà una gran quantitat de públic, especialment al carrer Elionor Servera i a la plaça dels Pins, per veure passar els disfressats i les carrosses, i escoltar la música que moltes duen incorporada.




Batucap obrí la desfilada, amb el seu ritme frenètic i amb una disfressa dedicada a la música. I a darrere, tot un seguit de patufets, fades, paracaigudistes, soldats, domadors i feres, mexicans, el món de Heidi, turistes, africans, animals de la selva, pallassos... i molt més. Comparses totes elles ben originals i divertides.  La Banda de Cornetes i Tambors també afegí música “en viu” a la Rua.

A Cala Rajada es fan dues voltes a un circuit que inclou el carrer Elionor Servera,  sortint de la cantonada dels carrers Isaac Peral i Magallanes  i acabant a la plaça dels Pins. A l'arribada hi hagué festa a la carpa de la plaça, amb música i ball.

Cal ressenyar la bona organització, que comptà amb la col·laboració de Protecció Civil de Capdepera

 Aquí en teniu una selecció d'imatges.