Enguany se celebra l'any Ramon Llull tot coincidint amb el 7è centenari de la seva mort. L'escola s'Alzinar  s’ha afegit a la commemoració i ha triat com a motiu de les seves disfresses els personatges del Llibre de les Bèsties.

A la rueta infantil de s’Alzinar s’afegiren, com cada any, els menuts de l’escoleta  “Els Ferrerers” amb una simpàtica disfressa de conillets.

Cada classe ha triat un animal i han preparat les disfresses amb diverses tècniques. Els resultats els pogueren veure dia 5 a la rueta que recorregué els carrers de Capdepera.

Si atenem als comentaris, que van sentir durant la desfilada, agradaren molt. Molta varietat, molt de color i molta originalitat. Així pogueren veure elefants, moneies, lleons, onsos, pavons, vaques, flamencs, corbs, galls, girafes...

A les 12, les classes se van concentrar per grups al pati de s’Alzinar, des d’on sortiren cap a la  plaça de la Constitució, Sitjar, carrer Fondo, carrer Centre, Pla d’en Cosset, Segadors Gabellins i tornada pel carrer centre cap al parc de s’Alzinar. A l’arribada l’APIMA havia preparat un refresc pels nins i nines participants. Els alumnes de 5è van fer un ball.

Cal dir que prèviament els alumnes havien treballat el Llibre de les Bèsties a les aules, adaptat a cada nivell i serà un llibre de lectura (una versió adequada) sobre el que es faran activitats pel Dia del Llibre.

D’altra banda a S’Auba no s’ha fet rueta (recordeu que es fa alternativament un any si i altre no), però s’han organitzades diverses activitats a l’aire lliure als espais del centre. Els infants han acudit a les aules disfressats de forma individual.

Tant per uns com pels altres el bon temps ha acompanyat, amb un mati assolejat i unes temperatures primaverals.

Us deixam algunes imatges de la rueta de s'Alzinar.