Campus de ball i Dance in percussion. Un estiu ple de dansa!

Ja fa gairebé un mes des del final de curs de Total Dance 2013/2014 i desitjam començar nous projectes.

De moment us informam que ja es poden fer les inscripcions del nostres IV Campus de Ball que tendrà lloc el proper cap de setmana del 18, 19 i 20 de juliol. Una experiència única per disfrutar del ball a l'estiu amb moltes altres activitats alternatives com són, els jocs d'aigua, les ginkanes, jocs nocturns, sortides especials, etc. Enguany l'esperam amb moltes ganes i il·lusió i us convidam a tots aquells que ho desitgeu a participar amb nosaltres aquests tres dies plens de diversió.
Podeu trobar els fulls d'inscrició al centre Cap Vermell, al Poliesportiu de Capdepera i a l'oficina de turisme de Capdepera. Tens fins dia 16 de juliol per inscriure-te a n'aquest IV Campus de Ball. No t'ho perdis!!!!!
 
A més us deixam amb aquest vídeo que vàrem realitzar durant el curs amb tots els alumnes de Total Dance 2013/2014 on ens vàrem voler superar fent una cosa un poquet més especial que altres anys. Els alumnes i monitors vàrem crear un ball i ens vàrem desplaçar pels llocs més especials dels nostres pobles (Capdepera, Artà, Cala Ratjada i sa Colònia de st. Pere). Va ser un treball dur però amb un gran resultat. Esperam que el disfruteu de veure-lo tant com nosaltres de fer-lo. 

Dia 25 de juliol sortirem al Festival de les Arts al Carrer amb la batucada de Capdepera. Dance in percussion. Serà una passada!
 
Gràcies a tots els seguidors de Total Dance un any més. Si voleu saber més informació sobre les nostres activitats, veure les nostres fotos o vídeos, atraca't a veure el nostre facebook: TotalDance Mallorca o passa pel nostre canal de youtube: Total Dance Mallorca.