- Grup de Voluntaris de la Creu Roja de Capdepera

- Agrupació de ball de bot Castell de Capdepera
- Associació contra el càncer de Capdepera.
- Joventuts Musicals de Capdepera
- Agrupació de ball de bot Aires Gabellins amb menció especial per a Francisca Tous "Cetra".
- Protecció Civil de Capdepera




Aquestes han estat les propostes per al PREMI CAP VERMELL 2010.

Després de 10 anys, sabeu que allò que ens proposam és posar en relleu l'altruisme, la generositat i l'esforç desinteressat de tantes persones del nostre entorn, que, sense demanar res a canvi, treballen, com dèiem, per a crear espais de convivència. Persones, grups, entitats, associacions..., sempre ho deim: hi ha més gent que es mereix aquest guardó que no possibilitats tenim de ser justos i equitatius amb tots els que n'haurien de ser destinataris. En el cas d'enguany, totes les propostes són dignes mereixedores d'aquest guardó.

 Però ara vénen les votacions que ho legitimen i refrenden. Ho farem com l'any passat, que tan bé anà. Per tal d'assegurar la seriositat i fiabilitat de les votacions, hem creat un correu electrònic on ens heu de fer arribar el vostre vot:

                                     Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   

Podrà votar per correu electrònic tothom que vulgui, una sola vegada, al llarg de tot el termini de votacions.


COM FER-HO:

 1
Al correu que ens envieu, a l'apartat ASSUMPTE hi heu de posar el nom de l'associació que votau.
Al cos del missatge us heu d'identificar amb nom, llinatges i telèfon.

Cap Vermell comprovarà tots i cada un dels correus. D'acord amb la llei de protecció de dades, Cap Vermell es compromet a no facilitar ni utilitzar aquestes dades per cap a altra finalitat.
 
2
Es podrà votar de dia 20 de novembre a dia 20 de desembre, ambdós inclosos. Cada persona podrà emetre 1 vot. En cada correu electrònic es pot emetre el vot de més d'una persona, sempre que aquesta quedi degudament identificada.
 
3
Entre tots els vots emesos fins al 10 de desembre, es realitzarà el sorteig de dos tiquets per al sopar del 30è Aniversari de Cap Vermell. Els no premiats i els vots emesos posteriorment entraran en el sorteig de 4 lots de Postres Navarro.


Una vegada finalitzades les votacions sols es proclamarà l'associació guanyadora. Els vots queden a disposició de qualsevol que els vulgui comprovar.
 
5
Abans de Nadal es farà públic el PREMI CAP VERMELL 2010



Ara toca votar: enviau el vostre vot a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.