L'Ajuntament publica les bases amb premis de 750€, 450€ i 300€
L'Associació Cultural Cap Vermell patrocina tres premis de 100€ per a la categoria juvenil.
El termini per presentar obres és fins al 19 de març de 2021


Per consultar-ne les bases i accedir al formulari de sol·licitud de participació clicau sobre els enllaços següents:

bases i formulari de participació 

La data límit de presentació d'obres és el: 19 de març de 2021.

PREMIS

S’estableixen els premis següents:
3 PREMIS PER A LA CATEGORIA ADULTA
● 1r premi: 750€, guardó commemoratiu del premi i *despeses de vol, allotjament (1 vespre) i cotxe de lloguer, únicament en cas de ser guanyador de fora de Mallorca.
● 2n premi: 450€, guardó commemoratiu del premi i *despeses de vol, allotjament (1 vespre) i cotxe de lloguer, únicament en cas de ser guanyador de fora de Mallorca.
● premi per a autor local: 300€ i guardó commemoratiu del premi. 1. Les dotacions econòmiques dels premis es poden dividir entre dos guardons de la mateixa categoria.
 Els premis estan subjectes a la normativa fiscal vigent. 

PREMIS PER A LA CATEGORIA JUVENIL (per determinar) Patrocinats per l’Associació Cultural Cap Vermell: per a alumnes de l'IES Capdepera: concretament per a l’alumnat del 1r cicle d’ESO, 2n cicle d’ESO i Batxiller. Consistirà en 100€ per cicle. En aquesta categoria les dotacions econòmiques dels premis entre guardons de la mateixa categoria també es poden dividir.

El lliurament i recollida de premis presencial queda sotmès a les recomanacions sanitàries derivades de la COVID-19, de la qual cosa s’avisaria oportunament.