La companyia Idecop Teatre estrena "Amb ell" al teatre de Manacor

Divendres, 27 d'abril, a les 20,30 hors
Dissabte, 28 d'abril, a les 19 hores
Diumenge, 29 d'abril, a les 19 hores
Dilluns, 30 d0abril, a les 20,30 hores




   El proper cap de setmana, a Manacor,  la companyia Idecop Teatre estrena un nou muntatge.  Idecop és un grup manacorí que es va formar fa tres anys, format per Maria Brunet, Marga Brunet, Antònia Santandreu i Aina Algaba. Totes elles ja teníen experiència previa com actrius per separat. Com a grup han estrenat dos espectacles "Melosa fel" i "Invisibles", dirigits per Pep López. També participen Miguel Àngel Sansó i Biel Bisquerra que ja  varen col·laborar a "invisibles" i ara repeteixen. I aquesta vegada també hi participa Catalina Fullana.

  Fins ara la companyia s'havia decantat pel drama, però aquesta vegada han fet un canvi de registre i presentam una comèdia que no té res a veure amb els muntatges anteriors.

   Àlex Tejedor dirigeix l'obra i també és l'autor del text. Té una extensa carrera com a actor de teatre i televisió. Ha participat a diferents edicions del projecte Microteatre i actualment dóna classes a l'ESADIB i al Teatre Sans. Amb el seu muntatge "Algú que miri per mi" va guanyar els Premis Escènica  a millor espectacle, millor direcció  i millor actor (Rodo Gener)

  


Amb Ell una comèdia escrita i dirigida pel guardonat Àlex Tejedor. En aquesta ocasió ens narren les desventures d´un grup de quatre dones ( Nila, Clàudia , Polònia i Mariona) que celebren l´aniversari d´una d´elles. A la festa notam que els seus comportaments són estranys, poc habituals, i ens fa sospitar que qualque cosa més enllà del que veiem està passant. Efectivament  a mesura que l´argument es desenvolupa, descobrim que tenen un secret més aviat inconfessable, de tal manera que tot es comença a complicar per a elles. Es desencadena un desastre rere l'altre. Una divertidíssima comèdia de despropòsits i situacions absurdes, on no se sap què passarà.