Amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i la representació de l'obra "Contes de l'Univers", arranca la X Mostra de Teatre infantil i juvenil de Capdepera



El passat divendres, 20 d'abril, començà la desena edició de la "X Mostra de teatre, música i dansa, infantil i juvenil de Capdepera".  Seguint el guió d'altres anys, la presentació coincidí amb el lliurament de  premis del concurs de dibuix, enguany amb la tècnica de "collage", que es fa a les escoles del municipi.



L'acte començà amb unes paraules de benvinguda a càrrec d¡alumnes del taller de Centre Jove, que ho féren molt bé, i seguí amb unes paraules del batle de Capdepera animant a la participació i agraïnt la feina duta per tots els que la fan possible. Tot seguit pujaren a l'escenari els regidors/es de Joventut, de Cultura i d'Educació i, juntament amb el batle, varen lliurar els premis a tots els finalistes (sis), els tercers premis (onze), i el segon i primer premi. Cada nin va rebre una emmarcació del seu treball. Com sabeu aquests dibuixos serveixen per a il·lustrar el programa de la Mostra.



La guanyadora del concurs va ser Clara Mascaró Cauwelier, i la segona,  Laura del Rio Bonnin. El seus dibuixos il·lustren la protada i contraportada respectivament.



En acabar l'acte de lliurament de premis, la Fornal d'Espectacle presentà l'obra Contes de l'Univers. Un entretingut monòleg de Joan Gomila que ens apropà a diversos contes i llegendes sobre l'Univers, i més concretament als planetes del nostre Sistema Solar. Una extraya conferència, en clau d'humor, rigorosa i divertida alhora. La personalització del Sol, la Lluna i els planetes resulta senzillament deliciosa.



Una bona obra per l'inici d'un extens programa de teatre, música, dansa i ball , amb catorze grups participants, que s'allargarà fins  el 8 de juliol.

Diubuixos seleccionats: