Dues pedres, el Cris Juanico més íntim











   Dissabte dia 31 de març en Cris Juanico va oferir l'anunciat concert al teatre de Capdepera. L'espectacle "Dues pedres" va ser un repàs a la seva extensa discografia, això sí, despullant els temes de cap més acompanyament que la guitarra i el contrabaix de Joan Solà-Morales. Un context en què brillà la veu magnífica del cantant de Ciutadella.

   El públic, que gairebé va omplir el teatre, va poder gaudir durant quasi dues hores d’una acurada selecció  de les més conegudes cançons de Cris Juanico, qui va connectar amb els espectadors a força de música, però també de reflexions al voltant de temes actuals, en què el seu compromís amb la cultura del país quedaren de manifest. Reflexions, diguem-ho, que ja havíem tengut ocasió d'escoltar, unes hores abans, en el programa de Capdepera Ràdio, "El cafè dels dissabtes".



    Bé podem dir que  Cris va mostrar una nova versió de la seva música als que ja la conexíem i va sorprendre gratament als que el descobrien per primera vegada. El concert acabà amb el públic dret i amb una llarga ovació.


   
En definitiva, una preciosa vetllada musical, íntima i entranyable, per a recordar.