Divendres dia 10  es presentà la Banda Mó, a Cala Rajada


El concert de presentació de La Banda de Mó, al local El Templo de Cala Rajada, va resultat tot un èxit. A més de comptar amb un públic entregat que omplia el local de gom a gom, els músics ens oferiren (especialment als antics admiradors) un “revival” d’aquells que te lleven 20  anys i et fan tornar a la joventut. Perquè les cançons que interpretaren Gillem Sansó, Toni Sancho. Toni Vallespir, Manuel Muntaner, Robin Alba i Àngel Vai, no eren altres que les del mític grup Montenegro, desaparegut fa 20n anys i dels quals la Banda se proclamen hereus.



I hem de reconèixer que en aquesta nova etapa tornàrem a vibrar amb la seva vitalitat i  energia. Podríem dir allà tan usat “que sembla que no hagi passat el temps per ells”, però seria una mentida. Evidentment ha passat el temps, i es nota. Tanta sort però, que no els ha afectat ni les ganes, ni entrega al seu públic ( i s’ha de dir que els seguidors  -d’on han sortits tants?-  respongueren corejant gairebé totes les cançons, i exigint  més i més), ans al contrari s’ha d’afegir una consolidació musical i un directe potent excepcional.



Què caray!, Para bailar (inclosa la nova versió en català), Des de la calle...tornaren a sortir d’aquesta renovada banda, que té previstes noves actuacions de les quals us seguirem informant.



Gràcies Banda de Mó. Gràcies organitzadors, per una nit memorable.